VARIOUS ARTIST – Live at Wacken 2015 – 26 Years Louder than Hell

VARIOUS ARTIST – Live at Wacken 2015 – 26 Years Louder than Hell

Wacken ble arrangert for 26. gang i fjor og huset ikke mindre enn 146 band. 35 av disse finner du på denne forseggjorte DVD & CD boksen. På DVD-ene spiller halvparten av bandene to låter hver, mens resten spiller en. På CD-ene er det kun en låt fra hvert band. Et greit utvalg av band i forskjellige størrelser, fra headlinere til Metal Battle band.

Lytteeksemplaret på utgivelsen består kun av CD-ene, så DVD-en vet jeg absolutt ingenting om.

Enkeltlåter live er langt fra optimalt. Man mister helt følelsen ved å overvære hele konsertene med bandene og for å være ærlig, blir dette mer som en kuriositet for de som samler på denne typen samleskiver. Jeg gjør det ikke, selv om er sikker på at DVD-ene gir deg mer av feelingen fra Wacken.