INFERNO 2017 med fire første band

INFERNO 2017 med fire første band

 

FØRSTE ARTISTER KLARE TIL INFERNO FESTIVAL 2017

 

 

Nok engang inviterer vi til en sort påskefeiring i Oslo – når Inferno Metal Festival braker løs 12. – 15. april 2017. Dette blir den 17. festivalen i rekken og det har blitt en tradisjon for metalfans fra hele verden å delta. Vi presenterer her de fire første bandene i rekken for Inferno Metal Festival 2017: ABBATH (NO), RED HARVEST (NO), INFERNAL WAR (PL) and ZHRINE (IS).

 

Abbath_16.jpg

 

ABBATH

Abbath er bandet som ble til da Immortals frontfigur, vokalist og gitarist, Abbath Doom Occulta, gikk egne veier i 2015. Med seg tok han kulden, kraften og en personlighet få kan matche innenfor norsk black metal og lagde albumet «Abbath» i 2016. Abbath bærer fremdeles fakkelen høyt og det er med stor stolthet vi presenterer han på Inferno Metal Festival i Oslo for aller første gang.

http://www.abbath.net

 

RED HARVEST

Red Harvest ble stiftet tilbake i 1989 og var en av de mest aktive live-bandene i den norske metal-scenen for en lang periode. Bandets musikk kan kategoriseres som industriell metal, men Red Harvest er så langt mer enn et band du bare kan klistre en merkelapp på, og bandet har alltid likt å overraske sitt publikum. I 2010 var det dog slutt for Red Harvest – men endelig er bandet tilbake for å gi sine fans en etterlengtet tilbakekomst. Oslobandet har ikke spilt i hjembyen siden 2009 og det er med stor glede vi presenterer Red Harvest til Inferno Metal Festival 2017!

https://www.facebook.com/Red-Harvest-Official-150019894329/

 

INFERNAL WAR

Infernal War kommer fra Polen og spiller rå black metal. Bandet har holdt det gående siden 1997 og deres nyeste album, «Axiom», kom i fjor og regnes som et mesterverk av fans av undergrunns black metal. Infernal War var booket til Inferno Metal Festival i 2011, men av ulike årsaker måtte kanselere. Nå er bandet tilbake og klare for Inferno Metal Festival med mer styrke og kraft enn noensinne!

https://www.facebook.com/infernalwarofficial

 

ZHRINE

Zhrine kommer fra Island og var tidligere kjent under navnet Gone Postal. Fra 2007 spilte de under deres tidligere navn og fikk på seg en godt rykte som et av Islands beste live-band. I 2015 skiftet bandet navn og signerte på Season of Mist. De ga ut det forrykende albumet «Unortheta» tidligere i år. Bandet er nå klare for å erobre verden og for første gang kommer de til Norge og Inferno Metal Festival!

https://www.facebook.com/zhrineofficial/

 

INFERNO METAL FESTIVAL 2017

Inferno Metal Festival er den eldste og mest ekstreme metal-festivalen i Norge, og en av de viktigste ekstreme metal-festivalene i verden. Vi er veldig stolte av å holde denne posisjonen, og vi vil fortsette med å fronte norsk metal og invitere band fra hele verden til Norge. 2017 blir den 17. utgaven av festivalen som stadig er under utvikling.

 

BILLETTER

4-dags festivalpass (inkludert klubbkveld): 1800,- kr. (inkludert billettavgift)

http://www.ticketmaster.no/event/inferno-festival-2017-4-dagers-pass-billetter/509769

3-dags festivalpass (uten klubbkveld): 1500,- Kr. (inkludert billettavgift)

http://www.ticketmaster.no/event/inferno-festival-2017-3-dagers-pass-billetter/509781

Billetter tilgjengelig hos Billettservice (http://www.billettservice.no/). Telefon: +47 81533133

http://www.infernofestival.net / http://www.facebook.com/InfernoMetalFestival