IHSAHN og TSJUDER til Trondheim (8/10)

IHSAHN og TSJUDER til Trondheim (8/10)

 

IHSAHN & TSJUDER til Trondheim 8. oktober

 

Ihsahn gjør sin første Trondheimskonsert noensinne, lørdag 8. oktober, på Byscenen! Den tidligere frontfiguren i det legendariske svartmetallbandet Emperor skulle egentlig ha spilt i Trondheim tilbake i 2009, men det ble avlyst. Denne gangen er alt klappet og klart til en forrykende konsertopplevelse i form av en herlig blanding av progressiv metall og svartmetall. Og vi har også blitt lovet klassiske Emperor låter, så her er det bare å kjenne sin besøkelsestid.
Support denne kvelden er ingen andre enn svartmetallbandet Tsjuder, som bl.a. spillte på Roskilde og Tuska Open Air denne sommeren. De har ikke spilt i Trondheim siden 2004, da også på Byscenen, så dette blir et gledelig gjensyn, velkommen!
 
Konsert: Ihsahn + special guests: Tsjuder
Dato:
Lørdag 8. oktober
Venue:
Byscenen
Billetter:
320,- + avgift
Konsertstart:
kl.20:15
Aldersgrense:
18 år 

 

For billettinfo må vi be dere følge med på sosiale medier.

 

Ihsahn-Trondheim-poster.jpg