FLOGGING MOLLY klare for Sentrum Scene (28/6)

FLOGGING MOLLY klare for Sentrum Scene (28/6)

 

Oslo – Sentrum Scene

 

Tirsdag 28. juni 2016
(Dørene åpner kl 19:00)

 

FLOGGING MOLLY

 

+

 

COUNT VASELINE
(Support)

 

C.C. 365, + avgift

18 år leg plikt

 

Billetter kjøper du her

Facebook Event

 

De irsk-amerikanske partypunkerne lagde ellevill dans-på-lokalet-stemning da de solgte ut Sentrum Scene i 2011. Da var de aktuelle med den kritikerroste plata «Speed Of Darkness». Gruppa startet opp som husband på puben Molly Malone’s i Los Angeles på nittitallet, der de dro til med fiolin, mandolin og trekkspill kombinert med skitne gitarer og harde trommer hver mandag. Siden har de gjort enorm suksess, gitt ut fem studioalbum, og turnért verden over med sin Celtic punk. Nå er det endelig ny musikk på vei, og til sommeren ser du bandet på Sentrum Scene!

 

http://www.floggingmolly.com