CHARTA 77 på Trondheimsbesøk fredag den 13.

CHARTA 77 på Trondheimsbesøk fredag den 13.

 

TRONDHEIM – BYSCENEN

 

Fredag 13. mai 2016
(Dørene åpner kl 21:00)

 

CHARTA 77

 

+

 

FEET-PUNK

 

C.C. NOK 250,- + avgift

18 år leg plikt

 

Billetter kjøper du her

Facebook event

 

Sagaen om Charta 77 startet 28 mai 1983. Originalbesetningen bestod av Johnny Smedberg, Per Granberg og Martin Nordberg. I dag består bandet av Per Granberg, Mattias Söderlund og Teijo Granberg. Bandet har siden starten vært ett av Sveriges mest iherdige og utholdende band med begrepet D.I.Y (Do It Yourself) fastklistret i pannen. De har siden starten gitt ut over 15 album og singler og epér, samt turnert i hela Europa.

De siste årene har bandet roet litt ned på aktivitetsnivået, men har hele tiden fortsatt å spille live. For snart 6 år ble Per rammet av en alvorlig hjerneblødning som kunne ha betydd slutten for Charta, men etter et par måneder var faktisk bandet tilbake på scenen.

I mars 2015 begynte bandet prosessen for sitt 15ende studioalbum ”SALT”. Albumet inneholder 10 rykende ferske livsskildringer. Albumet er innspilt i den nybygde studioet EVIL BERTIL IV og er mikset av Erik Dahlqvist og Göran Frid i DFM studios.