PUNK-O-MAMA’S TRAVELLING CIRCUS – Trondheim – Good Omens

PUNK-O-MAMA’S TRAVELLING CIRCUS – Trondheim – Good Omens

Torsdag hadde Good Omens besøk av Punk-O-Mama’s Travelling Circus. Dæven for et leven! Selv hadde jeg gleda meg til konserten, og da jeg kom var ganske positivt overraska over oppmøtet. Trass i finvær ute og arbeidsdag morgenen etter var det fullt foran scenen når sirkuset satte i gang.

Først ut var skatepunkbandet Forgetaboutit som holder til i Oslo. De gjorde sin første konsert sammen for bare et år siden, men har hatt det travelt med spillejobber og utgivelse av EP’en Compete or Die. Tittelsporet derfra ble særdeles godt mottatt, både av meg og resten av crowden! Sjekk dem ut på P3 Urørt eller iTunes!

Neste band på scenen var Still Shaking, som også leverte heftig skatepunk. Turen fra Bergen til Trondheim har blitt tatt flere ganger før, og Still Shaking har blant annet spilt på Lundis og på Svartlamon. Denne gangen stod altså Good Omens for tur, og gutta så like fornøyde ut som publikum. Knall stemning! Still Shaking har sluppet albumet Strike One som du finner på Spotify, og i august kom de også med EP’en About Love. Favorittlåt derfra var B.D.I.Y som også har blitt kåra til ukas urørt på P3.

Et svett, hest og allerede hørselsskada publikum hadde grei temperatur da gla’-core-gjengen Pappasaft gikk på! Norges høyest utdannete pønkeband (?) fikk alle til å glemme at det var eksamenstid når de gønna på med første låt CTG. Videre dro vokalisten Gard med seg mikrofonen ut blant folket på gulvet, og lagde kveldens største gruppeklem med de oppmøtte. Deretter spilte de opp til dans, og publikum sprang rundt Gard som om han var et lite juletre på en alkoholisert familiefeiring i desember. Jeg har sett mye merkelig under konserter på Good Omens, men det der var noe av det rareste og koseligste på lenge!

Etterpå klatra Gard tilbake på scenen med mikrofonen sin og fortsatte showet derfra. Jeg fikk servert alle sangene jeg ønska meg, meget høy allsangfaktor stort sett hele veien, det ble stupt fra scenen og en søt frøken fikk albuen min i nesa men gliste videre som en champion. Det var definitivt verdt de skarve hundre kronene det kosta i døra! Topp tre fra scenen for meg var roliglåta Der empatien skranter som kritiserer det jeg hater med mye-vil-ha-mer-samfunnet vi lever i, partylåta Legevakta og selvsagt Jeg vil bare hjem. Gleder meg til neste gang de gjester byen!

Pappasaft sin setlist

CTG
9-4
Hælja
Danseband
Jeg vil bare hjem
Bønna hater alt
Der empatien skranter
Brutalt nasjonalprodukt
Norske bomber
Legevakta
Drikkevisa
Nedover (encore)