NORWAY ROCK kickoff party med AMMUNITION (22/4)

NORWAY ROCK kickoff party med AMMUNITION (22/4)

 

Oslo – John Dee

 

Fredag 22. april 2016
(Dørene åpner kl 19:00)

 

NORWAY ROCK Kickoff Party

 

med

 

AMMUNITION

 

+

 

NITERAIN

 

C.C. NOK 250,- (forsalg) og 300 (i døra)

18 år leg plikt

 

Billetter kjøper du her

Facebook Event

 

AMMUNITION er tidligere Wig Wam-vokalist Åge Sten Nilsens nye hjertebarn, med meriterte medlemmer fra band som svenske Eclipse, TNT, Circus Maximus, Bad Habits, W.E.T og Wig Wam. Bandet ga ut sitt kritikerroste debutalbum world wide i januar 2015, og tar en pause i innspillingen av sitt andre album for å kick-starte Norway Rock. Ammunition ble dannet i mars 2014, men er allerede i ferd med å etablere en solid fanbase over hele verden. Bandet har allerede rukket å gjennomføre sin første Spania turnè, og har vakt oppsikt på festivaler i England, Sverige og Sveits, samt rukket et 20 talls klubb og festivaljobber her til lands.

AMMUNITION er:

VICTOR CITO- bass
ERIK MÅRTENSSON – gitar
ÅGE STEN NILSEN – vokal
JON PETTERSEN -gitar
LASSE FINBRÅTHEN -keyboard
MAGNUS ULFSTEDT -trommer

 

Sleaze-hardrockbandet NiteRain har jobbet strukturert og hardt for å komme dit de er i dag. Bandet har for alvor blitt lagt merke til siste par årene, de har turnert rundt i Europa og USA, de har spilt sammen med noen av de største rockebandene i verden på klubber og festivaler og de har fått masse gode plate og konsertanmeldelser.