Lyst til å møte ALICE COOPER?

Lyst til å møte ALICE COOPER?

 

REKORDSALG FOR TONS OF ROCK / MØT ALICE COOPER 

 

KUN 2000 FESTIVALPASS IGJEN!

2016 blir et rekordår for Tons of Rock. Fra før av er dagspass torsdag, vip-billetter og hotellpakker utsolgt. Man har solgt mer festivalpass enn noen gang, og det er nå kun 2000 festivalpass igjen. Så nå er det bare å kaste seg rundt for å sikre seg billetter til tidenes rockefestival i Norge.

KJØP BILLETTER TIL TONS OF ROCK HER:

http://www.billettservice.no/artist/tons-of-rock-billetter/935524

MØT ALICE COOPER

At dette blir en historisk helg er liten tvil om. Black Sabbath kommer på sin avskjedsturne, eksklusive Norgeskonserter med Alice Cooper, Megadeth og Behemoth,  legender som Raga Rockers og Nikki Sixxs Sixx:AM, samt hardrockens nye ikoner Ghost, som nylig fikk Grammy-prisen både i USA & Sverige. Nå sørger Tons of Rock i tillegg for at du kan møte en av rockens aller største ikoner, nemlig sjokkrockeren selv; Alice Cooper. Om du ønsker å møte Alice Cooper på Tons of Rock så klikker du deg inn her: https://www.facebook.com/TonsOfRockFestival

REKORDSALG PÅ FESTIVALCAMPEN.

Vi forventer nå over 20.000 gjester innenfor portene fra 23.-25. juni, og bortimot en dobling av tidligere år. Tons of Rock har satt seg godt til rette bak roret på festivalskuta i rock- og metalsjangeren, og der har vi tenkt til å bli! Fantastisk vakre Halden og Fredriksten Festning blir høysetet for Norges rockefamilie. Her har vi en nydelig festivalcamp liggende inntil festningen. I fjor ble blant annet bobil-campen utsolgt. I år har vi utvidet kapasiteten kraftig, men opplever og rekordsalg av festivalcamp billetter. Ønsker du bo i telt, bobil, campingvogn, ha med mc eller komme til ferdig oppslått Tipi-telt. Da går du inn her for mer info og kjøp av festivalcamp billetter: http://tonsofrock.no/info/camping/

TONS OF ROCK VIDEOTRAILER