LAUDATA NEX MAGICKA VOL II

LAUDATA NEX MAGICKA VOL II

LAUDATA NEX MAGICKA er en liten mørk undergrunnsfestival som ble arrangert første gang i september 2014. Stedet var Brukbar/Blæst i Nidaros (Trondheim) og festivalen gikk over to dager. Kun tre band hver av dagene og kun et begrenset antall billetter var i salg. Trakk til seg fans fra hele verden som kom for å se og høre de seks bandene festivalguru og Terratur Possessions general Ole A. Svendsen Aune hadde invitert. Det var en litt merkelig mørk stemning over den første utgaven av festivalen, der brorparten av folket tydelig hadde kommet for å høre og se sine favorittband. Det var få typiske norske festivalgjengere som kom for festens skyld.

I sin første utgave kunne festivalen by på de to lokale bandene MARE og VEMOD. De øvrige bandene var URFAUST fra Holland, SORTILEGIA fra Canada, CULT OF FIRE fra den Tsjekkiske Republikk og sveitsiske BÖLZER

I år er det hele fire norske band i lineupen: De lokale heltene i ONE TAIL, ONE HEAD og DARK SONORITY headliner hver sin dag. De andre to er Fosenbandet SLAGMAUR og Spellemennene i EXECRATION (Oslo). Utlandets representanter denne gangen er polske MGLA og tyske RUINS OF BEVERAST.

 

Laudata_II_bands_1.png

 
 
Pil.gif

 

LITT INFO OM FESTIVALEN

 

Tickets.gif

Billetter:

Festivalpass: UTSOLGT!!
Dagspass fredag:
UTSOLGT!!
Dagspass lørdag: NOK 250,-

Billetter kjøper du her

 

TMF_hotel.jpg

Overnatting:

Her finner du hotelltilbudet i Trondheim

 

 

Program:

FREDAG:

20:00 SLAGMAUR
21:30 MGLA
23:00 ONE TAIL, ONE HEAD


LØRDAG:

20:00 EXECRATION
21:30 RUINS OF BEVERAST
23:00 DARK SONORITY

 

https://www.facebook.com/events/925064807553478