FLESHGOD APOCALYPSE – King

FLESHGOD APOCALYPSE – King

Italienske Fleshgod Apocalypse kom som et friskt pust inn i death metal scenen for fem år siden da de ga ut sitt andre album «Agony». Deres tolkning av mixen med opera, death metal og symfonisk metal slo an hos mange og fanbasen vokste seg stor og fet. Oppfølgeren «Labyrinth» var ikke like bra og det er heller ikke «King» som nå kommer ut. Det kan virke som formelen ikke funker i lengden.

«King» mangler gode melodier. Det er noen gode brutale partier, men langt fra nok til å redde skiva. Kjappe blast beats, en og annen god gitarsolo her og der og mye god vokal. Ellers er det ikke mye å skrive hjem om. Forundrer meg om de fortsatt er på Nuclear Blast etter dette. Brutalt og kjapt innimellom, men dæven det er kjedelig ellers. Kan neppe selge stort i et allerede vanskelig platemarked. Formelen er oppbrukt. Den feite dama har sunget ferdig.