UDO DIRKSCHNEIDER + ANVIL med Norgesturne

UDO DIRKSCHNEIDER + ANVIL med Norgesturne

Den gamle Accept vokalisten UDO DIRKSCHNEIDER har i alle år vært nødt til å ta med noen Accept låter i setlista si etter at han sluttet i bandet. Men nå er det slutt og det gjør han med bravur. En egen turne rundt omkring i hele verden med en helt ren Accept setliste. Det legendariske Canadiske heavy metal bandet ANVIL er med som spesielle gjester på hele turneen.

Norge er tilgodesett med hele fire konserter. Drammen, Stavanger, Haugesund, Bergen og Kristiansand er de heldige byene.

 

UDO_Accept_16_1.jpg
 

 

18.02 – Drammen – Union Scene (Billetter)
19.02 – Stavanger – Folken
(UTSOLGT)
20.02 – Haugesund – Bakgården
(Billetter)
21.02 – Bergen – Ricks
(Billetter)
22.02 – Kristiansand – Kick (Billetter)

 

Etter denne turneen er Dirkschneiders uttalte plan at han aldri noensinne vil synge en eneste Accept-låt igjen. «Jeg elsker disse låtene, de passer fremdeles min stemme utmerket og naturligvis er en veldig viktig del av meg, men på ett punkt i livet må man ta ett valg om å gå videre» sier han om beslutningen om å avslutte dette kapittelet, og gå videre i sin allerede rikholdige solokarriere. Dette blir altså aller siste sjanse for alle til å høre ham synge klassikere som «Balls to the Wall», «Fast as a Shark», «Restless and Wild» og «Son of a Bitch».

Anvil er et kanadisk heavy metal-band som ble dannet i 1978. Bandet har bandet gitt ut femten studioalbum, og blir gjerne nevnt som en stor inspirasjonskilde for store metal-band som Megadeth, Slayer, Anthrax og Metallica. Bandet, og spesielt Steve «Lips» Kudlow og Robb Reiner, var gjenstand for dokumentarfilmen «Anvil! The Story of Anvil» i 2008. Filmen ble regissert av manusforfatter og tidligere Anvil-roadie Sacha Gervasi. Filmen fikk strålende kritikker, og var med på å gi bandet fornyet anerkjennelse. Siden har de turnert verden rundt på nytt både alene og som supportband for AC/DC, Saxon – og nå Dirkschneider.