BLACK WIZARD – New Waste

BLACK WIZARD – New Waste

Etter å ha kjørt en pen liten bunke med brutal death metal anmeldelser, gjorde det litt godt for ørene å ta denne fra Black Wizard. Ganske behagelig musikk som lar deg slappe av litt mellom slagene.

Kan best beskrives som en snill og melodiøs mix av Deep Purple og Led Zeppelin blandet med noe 70 talls prog og rock. Litt småklassisk innimellom som nesten sørger for at Mr Blund kommer og tar deg. Men selv om jeg nå har hørt skiva sikkert femti ganger, er jeg fortsatt våken og oppdager nye ting med denne vidunderlige skiva hele tiden.

Litt blues dukker også opp. Også det helt vidunderlig.

Enkelte partier er bare så Deep Purple og Led Zeppelin og Rainbow for den saks skyld at du nesten ikke kan tro det og du blir dratt tilbake til gullperiodene til de nevnte bandene. En skikkelig retrotrip gjør godt for kropp og sjel og dette er en ypperlig skiva å gjøre det med.