SODOM til INFERNO METAL FESTIVAL 2016

SODOM til INFERNO METAL FESTIVAL 2016

SODOM TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2016

Det legendariske thrash metal-bandet SODOM er bekreftet til Inferno Metal Festival 2016! Sodom er pionerer innen tysk thrash metal, og ett av de tidligste bandende som anses å tilhøre den første bølgen av black metal tilbake da de startet i 1981. Det er en ære å ha et så viktig og innflytelsesrikt band tilbake på Inferno Metal Festival. Sodom er ekte thrash metal av beste sort!

 

 

INFERNO METAL FESTIVAL 2016 LINE-UP:

MAYHEM – NILE – SODOM – EXODUS – MARDUK – VADER – NIFELHEIM – GORGUTS – ICS VORTEX – BLOOD RED THRONE – ORDER – CRAFT – MISTUR – THE 3RD ATTEMPT – THAW – PSYCROPTIC – MORK – LUCIFER’S CHILD – ORKAN – ABYSSION

 

 

SODOM

Sodom ble dannet i 1981 og er ett av bandene som regnes som «The Big Teutonic Four» av teutonske thrash metal-band, sammen med Kreator, Destruction og Tankard. De er også ansett for å være ett av de viktigste bandene som kom fra den første bølgen av black metal og for å ha stor innflytelse på senere black metal-band. Sodom har gitt ut fjorten studioalbum, tre live-album, to samlealbum og seks EP-er – som inkluderer klassikere som «In the Sign of Evil», «Obsessed by Cruelty», «Agent Orange» og «M-16». Så vær klar til å bange på deg whiplash når den legendariske thrash metal-trio endelig returnerer til Inferno Metal Festival etter ni lange år!

http://sodomized.info/