KEEP OF KALESSIN + VREID avslutter Europaturne i gamlelandet

KEEP OF KALESSIN + VREID avslutter Europaturne i gamlelandet

Metal tungvektere Vreid og Keep Of Kalessin inntar scenen på Rockefeller den 19. november i forbindelse med Indie Recordings 10 års jubileum. Ved sin side marsjerer extrem metallerne fra nord i Vredehammer, med Valla fra Abbath som gitarist og låtskriver. Til nå har gjengen spilt for de Europeiske masser til stor bravør (9 av 10 i Metal Hammer Norway for Hulen konserten) og fullstappede lokaler:

 

"Vi tjuvstartet turneen med 3 konserter på Vestlandet i Oktober, og fikk knall respons. Nå har vi beveget oss ned på kontinentet, og hatt noen fantastiske konserterer. Paris var en høydare av dimensjoner. En strålende klubb med perfekt atmosfære, og Europas beste publikum. I Leeds spilte vi på Damnation, med fullsatt sal og mere enn 1000 mann var det den beste responsen vi har fått i UK noen gang. I Rotterdam måtte vi nesten kansellere pga problemer med bussen. Vi ankom 1 time etter dørene åpnet, rigget på rekordtid og hadde en kanonkveld. Nå setter vi snuten mot Tyskland hvor vi gjør 4 konserter, videre går ferden gjennom Danmark og Sverige før vi avslutter på hjemmebane. Vi ser ekstremt fram til å rulle inn på Rockefeller i Oslo som et innkjørt maskineri Torsdag 19. November."

Jarle «Hváll» Kvåle (Vreid)

 

KEEP OF KALESSIN

VREID

+

VREDEHAMMER

 

Oslo
Rockefeller

Torsdag 19. november

C.C. NOK 250,-

Dørene åpner kl 20:00

18 år leg plikt

Kjøp billett her

Eventside

 

 

KeepOfKalessin_15.jpg

Keep of Kalessin er et av Norges mest anerkjente metalband. Det episke lydbildet til virtuosene fra Trondheim skinner som sterkest på deres siste utgivelse "Epistemology". Den unike stilen og deres tekniske ferdigheter, har lagt grunnlaget for at Keep Of Kalessin har opparbeidet seg en massiv fanbase verden over.

 

Med sitt hittil siste opus "Epistemology" har de høstet følgende terningkast fra verdenspressen:

 

10/10 – Heavymetal.dk

10/10 – Metal Temple

15/15 – Sonic Seducer

5/6 – VG

 

 

 

Vreid_15.jpg

Siden 2004 har Vreid marsjert verden over med full kraft. Mer enn 500 konserter fordelt på 25 land og 3 kontinenter har satt sine spor. I oktober kommer bandet med sitt syvende album. Det rapporteres om et mesterverk, og bandet låter svartere og mer majestetisk enn noen gang. Albumet blir også det første siden ”I Krig” hvor bandet utelukkende bruker norske tekster på sitt karakteristiske sognamål.

 

"Sólverv" er ute nå til kjempekritikker:

 

13/15 – Legacy

8/10 – Musikknyheter

4/5 – Metal Obs’ Magazine

5/6 – Scream Magazine

5/6 – Norway Rock Magazine

4/5 – Metallian

 

 

 

Vredehammer-7031.jpg

Vredehammer er hjertebarnet til gitarist og frontmann Valla – som også er nye gitaristen i Abbath! Er et av de absolutt mest spennende bandene som har vokst ut fra den norske metal-undergrunnen de siste årene. I år ble de nominert til Spellemann, og har turnert Europa rundt med Satyricon.

 

"Vinteroffer" er ute nå:

 

5/6 – Norway rock

9/10 – Soundscape Magazine

10/10 – Metal Temple

8,8/10 – Metalimperium.com

 

 

KoK_Vreid_Vredehammer_15.png
(fra venstre: Obsidian, Hváll, Valla)

 

 

 

IndieTourPoster_KoK_Vreid_Vredehammer_15.jpg

 

Bandene spiller også på Hamar og i Trondheim denne uka.

 

Hamar
Gregers

Fredag 20. november

C.C. NOK 220,-

Dørene åpner kl 20:00

20 år leg plikt

 Kjøp billett her

Eventside

 

 

Trondheim
Brukbar/Blæst

Lørdag 21. november

C.C. NOK 250,-

Dørene åpner kl 18:30

20 år leg plikt

 Kjøp billett her

Eventside