CHILDREN OF BODOM – I Worship Chaos

CHILDREN OF BODOM – I Worship Chaos

Children of Bodom er blitt en kvartett og leverer med «I Worship Chaos» sitt beste album på mange år. Musikken er blitt merkbart tyngre og hardere og bandet har tatt et stort steg bort fra power metal stempelet de har hatt i mange år. De har til og med nesten gjort seg fortjent til den merkelige death metal kategoriseringen noen har gitt dem en gang ti tiden. Men bare nesten.  Du hører fortsatt at det er Children of Bodom. Den typiske og særegne hese vokalen til Alexi Laiho er blitt varemerket til bandet og selv om musikken er endret noe, er det ingen tvil om at dette fortsatt er Children of Bodom.

Litt om låtene. På «Morrigan» faller de litt tilbake til gamle synder og det gjør de også på «Prayer for the Afflicted». Men på låta mellom der, på «Horns», der pøser de på som aldri før. Og stort sett på alle låtene før og etter er det «nye» Children of Bodom som regjerer.

Jeg kan forstå at noen fans kan slite bittelitt med dette, men personlig mener jeg dette er et meget bra album og at bandet har gjort noen gode valg og med tiden vil nok skeptikerne også etter hvert innse at dette har vært et smart trekk fra Children of Bodom.

http://www.cobhc.com

http://www.nuclearblast.de