Warp Riders til Vulkan fredag 23. oktober

Warp Riders til Vulkan fredag 23. oktober

Fra det dype østfold, nærmere bestemt Halden, byen som har fostret mange Rockestorheter igjenom tidene. Det har vært stille ifra Halden en stund, fram til nå!

Kompromissløs rock’n’roll full av lidenskap, sjel og glede. Tungt og groovy, med klare bluesreferanser og møkkete lyd, hvor instinkt og følelse er mye viktigere enn intellekt. Warp Riders låter blytungt og grumsete, men spilt av musikere av rang. Bandet er mildt sagt samspilte etter en bråte spillejobber i 2014. Ryktet om bandet har spredd seg i Tyskland, England, Sverige og Danmark, dette har resultert i en masse spillejobber. Ikke verst for et band som har sluppet kun en EP.

Bill. kr. 150,- + bill.avg. 18 år leg.
Billetter: http://www.billettservice.no/event/466131
Dørene åpner 20.00

Av Jon Petter Kaalaas