Christian Mistress til Vulkan lørdag 17. oktober

Christian Mistress til Vulkan lørdag 17. oktober

Velkommen til en heavy metal kveld uten like på Pokalen. Det blir heavy, releasekonsert og generell feit kveld på menyen.

Fra Portland kommer Christian Mistress, bandet startet allerede i 2008 og etter et par utgivelser kom de ut med ‘Possession’ i 2012. En bauta av et heavy metal fyrverkeri. En god linje tunge heavy-riff med rivenede soloer sammen med vokalen og tekstene til Christine Davis er Christian Mistress komplett og helt rå heavy. Du har kanskje hørt gjeteord om hvor bra bandet er; tro på hypen – det er de!

Oslobaserte MAGISTER TEMPLI spiller kompromissløs Heavy Metal med røtter i NWOBHM og Trad. Doom. Selv om bandet har holdt på i mange år og lekt med en del forskjellige uttrykk, var det først for et par år siden da full besetning kom på plass at fotfestet i Gammalheavy’en plantet seg for godt. Resultatet er en blanding av ritualmagi, alkymi og fuzz-gitar. Bandet ga ut EP’en “IAO SABAO!” i 2012 og fullengderen “Lucifer Leviathan Logos” i 2013. I høst slipper bandet sin andre fullengder “Into Duat”. Dette er bare ikke et stopp på turneen for gutta i Magister Templi, men også releasekonsert for den nye skiva.

Bill. kr. 200,- + bill.avg. 18 år leg.
Billetter: http://www.billettservice.no/event/466131
Dørene åpner 20.00

Av Jon Petter Kaalaas