Keep of Kalessin til Rockefeller torsdag 19. november

Keep of Kalessin til Rockefeller torsdag 19. november

Indie Recordings er Norges mest kjente metal-selskap. I et tiår har de hentet frem band etter band, og gitt oss noen av de største norske metal-klassikerne. Selskapet har en stor standing både nasjonalt og ikke minst internasjonalt. Nå skal jubileumet feires med Indie Recordings ”10 years anniversary tour”. Turnéen er sammensatt av 3 av de mest spektakulære og spennende bandene i Indie Recordings-stallen. Turnéen er co-headlinet av Keep of Kalessin og Vreid, med Vredehammer som support.

Keep of Kalessin
Keep of Kalessin er et av Norges mest anerkjente metalband. Det episke lydbildet til virtuosene fra Trondheim skinner som sterkest på deres siste utgivelse "Epistemology". Den unike stilen og deres tekniske ferdigheter, har lagt grunnlaget for at Keep Of Kalessin har opparbeidet seg en massiv fanbase verden over.

Vreid
Siden 2004 har Vreid marsjert verden over med full kraft. Mer enn 500 konserter fordelt på 25 land og 3 kontinenter har satt sine spor. I oktober kommer bandet med sitt syvende album. Det rapporteres om et mesterverk, og bandet låter svartere og mer majestetisk enn noen gang. Albumet blir også det første siden ”I Krig” hvor bandet utelukkende bruker norske tekster på sitt karakteristiske sognamål.

Vredehammer
Et av de absolutt mest spennende bandene som har vokst ut fra den norske metal-undergrunnen de siste årene. I år ble de nominert til Spellemann, og har turnert Europa rundt med Satyricon. Til høsten er de klare for nye eventyr, og med et strålende album på gang.

Bill. kr. 250,- + bill.avg. 18 år leg.
Billetter: http://www.billettservice.no/event/cradle-of-filth-billetter/467663
Dørene åpner 20.00

Av Jon Petter Kaalaas