Ghost til Sentrum Scene torsdag 12. november

Ghost til Sentrum Scene torsdag 12. november

Hvem skulle trodd at en gjeng ansiktsløse svensker i kardinalkapper skulle bli den store snakkisen i både indie-kretser, trendmagasiner og i metal-undergrunnen? Bandet har også gjentatte ganger blitt hypet av prominente rockere som Dave Grohl fra Foo Fighters, samt Metallica-frontmann James Hetfield.

Ghost spiller på mange strenger både musikalsk og estetisk, og bandets liveshow er mildt sagt noe for seg selv. Nøkkelen til den abnorme oppmerksomheten de har blitt gjenstand for de siste årene ligger nok i summen av sjokkeffekter, det sterke visuelle uttrykket og ikke minst de ekstremt fengende låtene. Debuten "Opus Eponymous" ble fort en stor undergrunnsfavoritt, mens oppfølgeren "Infestissumam" sendte dem rett til topps på albumlisten i hjemlandet, der de også vant en Grammis – og i USA klatret de helt opp på en oppsiktsvekkende 28. plass på verdens viktigste albumliste; Billboard. Platen nådde en svært respektabel 8. plass her hjemme, og singelen "Year Zero" ble listet på NRK P3.

Bandet har nettopp sluppet tredjeplaten “Meliora”, som har fått seksere av Dagbladet, Aftenposten og NRK P3!

Bill. kr. 285,- + bill.avg. 18 år leg.
Billetter: Utsolgt.
Dørene åpner 19.00

Av Jon Petter Kaalaas