Tusmørke spiller på Kvarteret lørdag 17. oktober

Tusmørke spiller på Kvarteret lørdag 17. oktober

Tusmørke spiller mørk psykedelisk folkrock og har gitt ut flere plater siden debuten i 2009. Under pestturnéen(Bergen/Trondheim/Oslo) vil de bl.a. fremføre et spesialkomponert halvtimes verk om svartedauen kalt «Sankt Sebastians Alter». Besetningen forsterkes her av Øystein Bech Gadmar som spiller på middelalderinstrumentet dreielire, tussefløyte og deklamerer på latin. Alle konsertene blir tatt opp og danner grunnlaget for en fremtidig live-plate.

17.oktober presenterer Aktive Studenters Forening Helhus med Tusmørke som headliner, sammen med Dødsengel, Inculter, Gravy Jones, og Prof. Emeritus Ole Jørgen Benedictow

Smitteveien Gjennom Norge: 666-årsjubileum for svartedauen. I år er det 666 år siden byllepesten tok livet av to tredeler av befolkning i Norge. I 1349 spredte svartedauen seg over hele landet og folk sto maktesløse ovenfor en farsott de ikke forsto. Var det Gud som straffet folket? Hva skulle man gjøre for å beskytte seg og sine? Hvordan kunne sjelen reddes når sykdommen slo til? Det går ennå gjetord om denne mørke perioden i Norgeshistorien.

Bill. kr. 50,-. 18 år leg.
Billetter: Kjøpes i døren

Av Jon Petter Kaalaas