VADER til INFERNO 2016

VADER til INFERNO 2016

 

VADER TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2016

Polsk death metal regnes for å være av de beste innen sjangeren, og et av flaggskipene er uten tvil VADER! Bandet ble dannet helt tilbake i 1983, den gang de første death metal-bandene så dagens lys. Men det var ikke før i 1992 da bandet slapp det kritikerroste debutalbumet "The Ultimate Incantation" at de ble kjent verden over for deres rå og kompromissløse death metal! Siden den gang har bandet gitt ut 11 album – og med den sterke "Tibi et Igni" fra i fjor – er det på tide å ønske VADER velkommen tilbake til Inferno Metal Festival!

 

INFERNO METAL FESTIVAL 2016:

MAYHEM – EXODUS – MARDUK – ICS VORTEX – THAW – CRAFT – NIFELHEIM – VADER

 

VADER

Vader er et av de første og mest kjente death metal-bandene fra Polen. Bandet ble dannet i 1983 som et heavy metal-band, men endret sin stil til det mer ekstreme i de påfølgende årene og er i dag kjent som en av de fremste innenfor death metal. Bandet har gitt ut 11 album og mange regnes som klassikere innen extreme metal. Bandet spilte på Inferno Metal Festival tilbake i 2003 med stor suksess. Vi er stolte av å ha dem tilbake hos oss og ser frem til et heftig show fra det legendariske death metal-bandet.

http://www.vader.pl

 

INFERNO METAL FESTIVAL 2016

Inferno Metal Festival er den eldste og mest ekstreme metal-festivalen i Norge, og en av de viktigste ekstreme metal-festivalene i verden. Vi er veldig stolte av å holde denne posisjonen, og vi vil fortsette med å fronte norsk metal og skaffe band fra hele verden til Norge. 2016 blir vår 16. utgaven av festivalen som stadig er under utvikling. 2015 var et av de beste årene i festivalens historie og har blitt anerkjent og hyllet av presse, publikum og artister. Inferno Metal Festival 2016 vil bli enda bedre!

 

BILLETTER

4-dags festivalpass (inkludert klubbkveld): 1800,- kr. (inkludert billettavgift)

3-dags festivalpass (uten klubbkveld) 1500,- Kr. (inkludert billettavgift)

http://www.billettservice.no/event/inferno-metal-festival-2015-club-pass-tickets/445373

Billetter tilgjengelig hos Billettservice (http://www.billettservice.no/). Telefon: +47 81533133

http://www.infernofestival.net / http://www.facebook.com/InfernoMetalFestival