Opeth til Rockefeller torsdag 8. oktober

Opeth til Rockefeller torsdag 8. oktober

Opeth fusjonerer metal, klassisk rock, deathprog, symfoniske elementer og frijazz, og har kjørt sitt helt eget løp i 25 år. Musikkmagasinet Kerrang! kaller dem "planetens mest unike band".

På denne jubileumsturnéen vil de by sine fans på noe helt spesielt. Konserten vil bestå av to deler på 80 minutter, med en pause på 30 minutter i mellom. Under den første delen vil hele det kritikerroste mesterverket ”Ghost Reveries” (2005) bli fremført live. I del to vil de spille låter fra hele bandets 25-årige karriere. Inkludert låter fra deres to seneste suksessalbum ”Heritage” (2011) og ”Pale Communion” (2014). I kjølvannet av begge disse albumslippene spilte bandet for utsolgt Sentrum Scene.

Det blir garantert rift om billettene også denne gangen!

Bill. kr. 375,- + bill.avg. 18 år leg.
Billett: http://www.billettservice.no/event/opeth-billetter/467367
Dørene åpner kl. 19.00.

Av Jon Petter Kaalaas