NILE – What Should not be Unearthed

NILE – What Should not be Unearthed

Nile har funnet tilbake til godformen på sitt nye mesterverk «What should not be Unearthed». Karl Sanders, Dallas Toller-Wade og George Kollias er ferdige med sin litt eksperimentelle periode som de har drevet med i de senere årene. Mange fans er nok fornøyd med det og de kan nå nyte musikken til Nile slik de vil ha den igjen.

«What Should not be Unearthed» inneholder ni gromlåter med brutal teknisk death metal i tillegg til et mellomspor med egyptiske Niletoner.

Du hører med en gang at dette er Nile. Det er ingen tvil liksom. Men, det betyr også nødvendigvis at det er lite nytt Nile kommer med på skiva. Det er mye gjenbruk av tidligere brukte riff. Gutta pøser bare på som de kan og liker du Nile, da liker du «What Should not be Unearthed»

Jeg vet ikke hva annet jeg skal si om denne skiva. Den vokste raskt til en skikkelig dödare, men så gikk jeg lei og om akkurat det er et godt tegn, kan vel diskuteres. Uansett, dette er Nile slik jeg ønsker at Nile skal være og da er jeg fornøyd.

http://www.nile-catacombs.net/

http://www.nuclearblast.de