TRONDHEIM METALFEST kompletterer lineup med 6 band

TRONDHEIM METALFEST kompletterer lineup med 6 band

De siste bandene til årets Trondheim Metal Fest er:

 
OVËRHEAD (Motörhead tribute) (https://youtu.be/FeXBo8oax-0)
Velkjente Susperia gjør sin ALLER siste konsert med vokalist Pål Mathiesen, svartmetallbandet Troldskugge vant årets Wacken Metal Battle og spilte nylig på Wacken Open Air, det melodiske metallbandet Nergard med trommis Andreas Nergård i spissen slapp nylig sitt 4. album "A Bit Closer To Heaven" og har tidligere inkludert gjesteopptredener med bl.a. Tony Mills, Elize Ryd og Nils K. Rue.
Det britiske tech-death bandet Akarusa Yami kommer tilbake til Trondheim, det gjør også Motörhead-tributebandet Ovërhead og programmet kompletteres med et av Trondheims mest lovende metallband, Strandhugg!
1.-3. oktober er det duket for tidenes "høstferie", når Trondheim Metal Fest tar over et av Norges største kongresshotell Scandic Lerkendal og Lerkendal Stadion, for å gi det norske folk årets kanskje mest unike festivalopplevelse.
Våkne på hotellrommet, ta heisen ned for en nydelig hotellfrokost og så tusle rett inn på festivalområdet! Bedre blir det ikke! I tillegg blir det karaokebar i hotellets "Skybar" med panoramautsikt over Trondheim by, meet&greets med artistene, festivalkino, lokale utflukter og mye mer!
Vi har "taxipriser" på hotellrom, kun 595,- for enkeltrom og 695,- for dobbeltrom. Priser er pr. dag og inkluderer en nydelig hotellfrokost.
For billettbestilling og hotellinfo med "taxipriser", klikk deg inn på http://trondheimmetalfest.no/tickets/

Følg festivalen på facebook for siste nytt: facebook.com/trondheimmetalfest

 

TMF_bands_15_1.jpg