Shot at Dawn på Gamla (Øya klubbdag) tirsdag 11. august

Shot at Dawn på Gamla (Øya klubbdag) tirsdag 11. august

Shot at Dawn spiller moderne melodisk teknisk metal. I april slapp de en tribute til en av Norges beste artister med singelen «Under The Surface». Marit Larsen som har originalen har selv har uttalt seg positivt om versjonen og viser at Shot At Dawn fint kan spille noe mer variert enn det foreldregenerasjonen stort sett omtaler som støy.

«Under The Surface» er en del av Shot At Dawns fjerde utgivelse, EPen «Legendary»  som ble sluppet nå i mai. EPen som er mikset og mastret hos amerikaneren Chris «Zeuss» Harris (Hatebreed, Rob Zombie, All That Remains, Attila, Municipal Waste, Shai Hulud, Stick To Your Guns m.fl) stadfester bandets sin posisjon som Norges feteste og mest varierte metalcoreband, hvor det det dras paralleller til sørstatsmetallerne Pantera såvel som de moderne metalcorepionerene i Killswitch Engage og August Burns Red.

Deres forrige album fikk ingen karakterer svakere enn 7/10, og live-showet har fått terningkast 9/10 i norske Metal Hammer og 5/6 av Dagbladet.
Shot At Dawn har tidligere spilt på by:Larm og Hove, og har delt scener med internasjonale storheter som Suicidal Tendencies, Sepultura, Black Dahlia Murder, Atreyu, Heaven Shall Burn mm. Veien framover for Shot At Dawn er lys, så følg med.

Shot at Dawn spiller klokken 18:00 og dørene åpner 17:00.
Bill. kr. 150,- inkl bill.avg. eller fri entré med Øya Festival-pass i døra. 20 år leg.   
Dette er en konsert i forbindelse med Øyafestivalen sin klubbdag, så det er flere band som spiller på Gamla i løpet av kvelden. For mer informasjon kan du følge denne adressen: http://www.gamla.no/?p=8402

Av Jon Petter Kaalaas