BEYOND THE GATES 2015

BEYOND THE GATES 2015

Da Hole in the Sky Festivalen ble et avsluttende kapittel i 2011 var det mange metalheads som mistet et samlingspunkt på slutten av sommeren. Hole in the Sky var en høyt verdsatt festival og sammenkomst for både norske og en hel del tilreisende. Festivalen ble av mange ansett som en av de aller beste undergrunnsfestivalene på metalsiden og sorgen var stor da festivalledelsen gikk ut med nyheten om at nå var det slutt. Gledelig nok dukket bookingguru Torgrim Øyre opp på Facebook med en helt ny festival allerede året etter. Ikke helt en erstatter for Hole in the Sky, men likevel en undergrunnsfestival enda litt lengre nede i kjelleren enn det Hole in the Sky var. BEYOND THE GATES var navnet på denne nyvinningen som holdt hus nede i kjelleren på Garage i Bergen  den siste helgen i august. Grunnlaget for å opprettholde Bergen som festivalby er definitivt her. Nå står den fjerde utgaven for døra og i år kan festivalboss Torgrim Øyre og hans medsammensvorne by på konserter med blant andre MARDUK, ANGEL WITCH, GRAVE PLEASURES, TRIBULATION, ARCHGOAT, BÖLZER, MORBUS CHRON og ONE TAIL, ONE HEAD.

BtG_Bands_15_3.jpg

Billetter:

FESTIVALPASS: NOK 1090,-
DAGSPASS TORSDAG: NOK 445,-
DAGSPASS FREDAG: NOK 445,-
DAGSPASS LØRDAG: NOK 445,-

BESTILLES FRA BILLETTSERVICE.NO

 

Overnatting:

Rett over Garage finner du City Appartments, et rimelig hotelltilbud for rockere som ikke krever frokostbuffet.

Øvrig hotelltilbud i Bergen finner du her.

 

Program:

Thursday 27th

Marduk (S)
Ascension (D)
One Tail, One Head
ZOM (IRL)
Misthyrming (ISL)

Friday 28th

Archgoat (FI)
Zemial (GR)
Tribulation (S)
Bölzer (CH)
Morbus Chron (S)

Saturday 29th

Angel Witch (UK)
Grave Pleasures (FI)
Ranger (FI)
Spectral Haze
Dread Sovereign (IRL)

 

https://www.facebook.com/events/686551701442134/