Eagles of Death Metal til Rockefeller!

Eagles of Death Metal til Rockefeller!

Rockefeller – Torsdag 26. november
EAGLES OF DEATH METAL

Ørkenboogierockerne Jesse Hughes og Josh Homme (Queens of the Stone Age) slipper straks sitt første album på syv år – 26. november ser du bandet live på Rockefeller i Oslo!

Eagles of Death Metal ble dannet i 1998, og leker musikalsk i samme bakgård som Rolling Stones, Monster Magnet og AC/DC. Sist vi hadde de på besøk var i mars 2009, på et smekk utsolgt Rockefeller. Da var de aktuelle med tredjeplaten "Heart On". Den fikk femmere i Dagbladet og Aftenposten: "Det musikalske landskapet er skittent, goldt og strandet et sted midt på 70-tallet".

Nå er endelig oppfølgeren på vei. "Zipper Down" er tittelen på det nye albumet som slippes 2. oktober. Det er spilt inn i Pink Duck Studios i Burbank, California. Hughes og Homme har co-skrevet alle låtene på albumet (med unntak av deres cover av Duran Durans "Save A Prayer"), og har spilt alle instrumenter og gjort vokal selv. Albumet er produsert av Homme. Første singel ut er fantastiske "Complexity", sjekk den ut her.

Billetter i salg nå!

Bill. kr. 300,- + bill.avg. 18 år leg. Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.