Earth til Folken torsdag 4. juni

Earth til Folken torsdag 4. juni

For omtrent 25 år siden voksede Earth frem fra den musikalske undergrunnen i det nordvestlige USA. Alle disse årene senere er det fortsatt karismatiske Dylan Carlson – og hans musikalske visjon – som er omdreiningspunkt for gruppen som har gitt ut ca 20 albums og nyter stor anerkjennelse for å holde et høyt kunstnerisk nivå i en stadig avprøving av nye veier i bandets kunstneriske univers.

Kjennetegnende er repetetive, tunge riff og strukturer som tidligt gjorde Earth til pionerer innenfor det som har blitt døpt drone doom eller drone metal. Albumet ‘Earth 2’ (1993) har klassikerstatus og er egentlig et uomgjengelig album for rockinteresserte. Tvillingalbumet ‘Angels of Darkness, Demons of Light 1 & 2’ er et annet høydepunkt du bør sjekke ut og siste år kom albummet ‘Primitive and Deadly’, med gjestebidrag av Mark Lanegan på vokal.

Earth er et band du må oppleve live i hvert fall en gang! Vi er veldig fornøyde med å kunne gi deg sjansen på Folken.

Dørene åpner 20:00.
Starter: 21:00

Billetter: http://www.folken.no/folken/program/#postArrangement
Vanlig: 320,-
Student: 270,-

Av Jon Petter Kaalaas