BILTRØBBEL? Da kan det lønne seg å lese videre.

BILTRØBBEL? Da kan det lønne seg å lese videre.

Metalfolk og rockere bruker pengene sine på øl og musikk. Det er noe alle vet. Noe annet alle vet, er at alle som har en bil som ikke er helt ny har vært borti ett eller annet som slutter å virke eller rare lyder som dukker opp når du minst ønsker det. Og alle som har vært borti det, vet at dette vanligvis betyr store utgifter. Men denne utgiftsposten kan begrenses ved at man bestiller reservedeler fra Autodoc GmbH. De kan tilby kvalitetsreservedeler til markedets beste priser. De tilbyr til og med gratis frakt til sine norske kunder hvis du handler for over 2500 kroner. Det er slettes ikke så ille og da kan det hende det blir noen kroner til overs til øl og musikk likevel.

Bilproblemer er noe veldig få ønsker. Men skulle det uheldige oppstå, er det bare å gå inn på http://www.bildelerbutikk.co.no/ søk opp bildelen du ønsker og resten går nesten av seg selv. Skulle du ha behov for assistanse, stiller Autodoc GmbH med norsk Kundeservice på chat, mail eller telefon og gir deg den hjelpen du trenger.

Autodoc GmbH er et tysk selskap med egen norsk avdeling som tilbyr et bredt utvalg bildeler til garantert høy kvalitet og fordelaktige priser fra anerkjente produsenter som Bosch, Sachs, Beru, Delco Remy og Vemo.

 

Autodoc_logo_15.jpg