DEHUMAN – Graveyard of Eden

DEHUMAN – Graveyard of Eden

Dehuman er noe så sjeldent som et belgisk death metal band. Kraftfull og god variant av death metal. Mer old school enn nytt. Særpreget er gitarene som titt og ofte «løper litt løpsk» i låtene. Låtene har et godt driv og er varierte. Det er sånn akkurat passe smakfullt brutalt. Minner kanskje litt om polske band som Azarath, Mastabah og den type band.

Riffene kan innimellom brutaliteten veldig lett sammenlignes enten med nyere Keep of Kalessin eller Cadaver anno Necrosis. Regner med jeg skremte bort noen nå evt tiltrakk noen ekstra interessanter. Men sannheten er at det passer godt inn i låtene til Dehuman og jeg liker godt det jeg hører.

«Graveyard of Eden» er ingen superknallbra plate, men den inneholder mye snacks som fans av death metal som liker finesser og litt overraskende vendinger i tillegg til tidligere nevnte brutalitet nok kommer til å like.

https://www.facebook.com/dehumanDM

https://www.facebook.com/kaotoxinrecords