INFERNAL WAR – AXIOM

INFERNAL WAR – AXIOM

Infernal War er et polsk black metal band som på en måte har våket i vannskorpa siden de ga ut sin første demo i 2000. De ble sett på som et kultband fram til de ga ut sin første fullengder «Terrorfront» i 2005 og «Redesekration – The Gospel of Hatred and Apotheosis of Genocide» to år senere. De slapp en EP i 2009 og har etter det brukt tiden godt på sin tredje fullengder de har kalt «AXIOM». Jeg synes de gikk litt i nedoverbakke etter «Terrorfront», men at de nå virkelig har funnet tilbake til godformen med «AXIOM». De har brukt tiden godt og har kommet opp med ei skive det svinger godt av. Skiva har flere gode låter, det «rocker» enda mer enn hva det har gjort tidligere, låtene er varierte selv om soundet til bandet er der på alle låtene.

Infernal War skiller seg ut fra den store haugen med black metal band ved at de blant annet har et litt thrasha sound og at de kjører på med gitarsoloer på låtene sine. Vokalen er forholdsvis tydelig og riffene er varierte men ikke fullt så dominerende som tidligere. Helheten er mer tydelig nå og alt henger mye mer sammen. Det er flust med temposkift. Drivet de oppnår på sitt aller beste er vidunderlig, men det rocker godt av dem selv når de roer litt eller helt ned. Det er også mer headbangervennlig enn hva jeg hadde håpet og tro på og sånt kan man jo like.

Bandets fantastiske trommis «Stormblast» har vokst opp og spiller fantastisk bra. Det er «nesten» slutt på show-off partiene, men i stedet gruser han i vei og gjør alt på en mye mer profesjonell måte enn tidligere.

Jeg spiller gjerne denne når jeg vil høre på god extreme metal/black metal, og da vet du sånn ca hva dette handler om.

https://www.facebook.com/infernalwarofficial