MINDFLAIR – Scourge of Mindkind

MINDFLAIR – Scourge of Mindkind

Sinnataggen har startet nytt band og det heter Mindflair. Pønka grindcore av den kjappe kaotiske varianten med en ufattelig sinna vokalist. På sitt roligste skriker han verre enn de fleste jeg vet om og på sitt verste er det som om mora til satan selv er sluppet løs. Illsint, støggful og krakilsk i femtende potens, om det sier deg noe.

Musikken til tyske Mindflair er kaotisk og kjapp. Tenk deg Rotten Sound på speed eller noe annet lugubert, gang det med tre og du nærmer deg Mindflair. Toppidrett er det ikke, men de yter og sliter mer enn de fleste idrettsutøvere. Noen roligere partier finnes, men selv der drar de med stresset og kaoset sitt og har du hørt skiva en gang, vet du at kjappkaoset starter igjen før du vet ordet av det. Overganger driter Mindflair i. Her er det gassen i bånn så raskt de ser muligheten til det. Både morsomt, bra og fryktelig slitsomt å høre på.

https://www.facebook.com/mindflair