GOUGE – Beyond Death

GOUGE – Beyond Death

Gouge har jeg sett live en gang, for to år siden i Verkstedhallen sammen med Nekromantheon og Heroinne. Jeg husker jeg fikk litt bakoversveis (i det korte håret) den gang og ser i min anmeldelse av konserten at dette skulle jeg sjekke ut mer. Det løftet holdt jeg ikke, det vil si ikke før nå. Har ei lita unnskyldning, for nå først er bandet ute med sitt debutalbum, ei skive de har kalt «Beyond Death» og som er utgitt på Hells Headbangers. Ser at bandet blir karakterisert som et death metal band hos Encyclypedia Metallum og jeg ser at jeg skrev at de spilte knalltøff thrash i min anmeldelse fra Verkstedhallen for to år siden. Jeg holder fast ved min mening den dag i dag. Litt death er det nok over det, men mest thrash. Heftig sådan. Hele tiden.

Det er flust med kjappe riff, konge thrashtromming, vidunderlige overganger her og der og en deilig rå thrashvokal. Det er litt sånn Deathhammer råskap over det hele og tempoet kan ingen klage på. Skiva inneholder 12 korte låter der bare to av dem er over tre minutter. Sistesporet er til og med over fire minutter.

Jeg trodde ikke det var mulig å bli lei av denne skiva. Men nå har den surret og gått i snart fem dager til ende og jeg har hørt den på tvers, på langs, splittet og tverrstilt. Det har vært høy lyd, høyere lyd og lyd så høy at naboene har klaget. Non stop. Uten pauser. Repeat. Og nå kjenner jeg faktisk at jeg er klar for noe annet. En stund i alle fall. Til vinylen dukker opp i posten. Mindre sjanse for at man blir lei av den. Snarere lei av å reise seg og vandre bort til vinylsnurrern og starte opp igjen, gang etter gang. Men, slik er sjarmen med vinyl, og gode skiver.

https://www.facebook.com/GOUGE.NEKRO

http://hellsheadbangers.com/