Against Me! til Rockefeller fredag 10. april

Against Me! til Rockefeller fredag 10. april

De albumdebuterte med ”Against Me! Is Reinventing Axl Rose” i 2002, og er nå aktuelle med sjetteplata ”Transgender Dysphporia Blues”. Albumet har fått kjempekritikker over hele verden, og er første utgivelse etter at frontfigur Laura Jane Grace skiftet kjønn. Dagbladet har gitt albumet en femmer, og Musikknyheter hele 9 av 10. AllMusic er også fra seg av begeistring for skiva, og gir 4.5 av 5: ”The trick of the album is how the music – simple, hookier than most Against Me! music – sells the story, underscoring the universal elements of this very specific story”. I tillegg til Laura Jane Grace (vokal, gitar) består bandet av James Bowman (gitar), Inge Johansson (bass) og Atom Willard (trommer).
www.againstme.net

Johndoe fra Trondheim har i en årrekke markert seg som en kompromiss leverandør av energisk rock på norsk. I fjor ga de ut albumene "Slugger" (nominert til Spellemannprisen 2014) og "Sosialt liv" ("et album som kan måle seg med 80-tallets store punkutgivelser", ifølge Aftenposten).

Caves fra Bristol i England er en powertrio som spiller støyete melodisk punkrock. De startet opp i 2009 og har turnért Europa med band som Spraynard, Andrew Jackson Jihad, Sundials og Chumped.

Bill. kr. 265,- + bill.avg. 18 år leg.
Dørene åpner kl. 20.00.

 Av Jon Petter Kaalaas