SOLEFALD headliner ny norsk metalfestival i Horten

SOLEFALD headliner ny norsk metalfestival i Horten

 

SOLEFALD headliner den nye metal festivalen
MIDGARDSBLOT METALFESTIVAL i Borreparken, Horten

 

20.- 22.august i år arrangeres MIDGARDSBLOT METAL FESTIVAL for første gang i Borreparken, Horten. En tre dagers utendørsfestival med ekstrem metal, ekte vikinger, familie aktiviteter og ølfestival med ekte mjød og ølsmakinger.  

I Borreparken levde noen av Norges mektigste vikinger og parken har vært et hovedsete i jernalder og vikingtid. Parken har i dag en gjenreist vikinghall, Gildehallen, og fem store vikinggraver, i tillegg til Midgard Historiske Senter. Festivalområdet vil være i og rundt Gildehallen med en utendørsscene, handlegate og øltelt samt en vikinglandsby med ekte vikinger. På dagtid står omvisninger, paneldebatter, foredrag, utstillinger, øl smakinger, akustiske konserter og aktiviteter for hele familien på programmet. På kveldstid entrer noen av verdens fremste ekstrem metal band scenen og vi byr på helt eksepsjonelle konsertopplevelser i unike omgivelser!

 

 

Solefald_15.jpg

SOLEFALD

Headliner MIDGARDSBLOT med en helt eksklusiv og unik konsert i Borreparken.

VERDENSMUSIKK MED SVARTE KANTER

Vi er stolte av å presentere SOLEFALDs første liveopptreden i Norge i år torsdag på MIDGARDSBLOT.

Solefald headliner Midgardsblot på torsdag med en helt spesiell konsert, og tar med seg performance på scenen. Solefald slapp i februar sitt kritikerroste album "World Metal. Kosmopolis Sud" der det islandske og norrøne mikses med et blikk mot Afrika og det store Sud.

Cornelius Jakhelln og Lars Are Nedland dannet Solefald i 1995. Fra å ha vært et eksperimentelt black metal-band har Solefald utviklet et særegent progressivt uttrykk. Duoen er kjent som et av de mest uforutsigbare bandene i Norge, og deres musikalske rastløshet, kreativitet og utforskertrang lever i beste velgående selv etter 20 år.

 

I tilegg til SOLEFALD er bandene EINHERJER, THYRFING, KAMPFAR , ACYL, MYRKUR og FOLKET BORTAFOR NORDAVINDEN bekreftet og flere band vil bli annonsert fremover.

3 dager festivalpass i salg nå til 1500,- NOK

For mer informasjon:

facebook.com/midgardsblot

http://midgardsblot.no

midgardsenteret.no