Kirkekaffe med Uffa i Lademoen Kirke (11/4)

Kirkekaffe med Uffa i Lademoen Kirke (11/4)

Lørdag 11. april inviterer Lademoen kirke, sammen med UFFA, journalist Elise Adamsød, fotograf Ingrid Halvorsen og Gita Aspen leder i kultur og musikkutvalget i Lademoen kirke til et noe anderledes kulturarrangement i øst-byen.

Arrangementet starter med en kort preken av prest Hilde Rosenkrantz, som vil ønske velkommen til Lademoen Kirke. Deretter åpner vi utstillingen «UFFA opp av asken» med to UFFA band: No Futser og Crazy Little Party Girls, for så å avslutte den musikalske herligheten med konsert av Daily Hum.

Deretter setter vi over kirkekaffen og det blir tid til å se nærmere på utstillingen «UFFA opp av asken» som inneholder en samling av tekst, video og fotografier fra UFFA.

Det vil bli ett begrenset salg av boka «UFFA opp av asken» under arrangementet. Boken inneholder en større samling tekst og fotografier fra UFFA, skrevet av Elise Adamsrød og foto av Ingrid Halvorsen. Overskuddet fra salget vil gå til foto, tekst video workshop på UFFA huset.

Arrangementet er støttet av Trondheim Kommune og Foto Import.

 

Poster_UffaOppAvAsken_15.jpg