THE OFFSPRING til Norge (11/8)

THE OFFSPRING til Norge (11/8)

THE OFFSPRING TIL SENTRUM SCENE

Bandet som ofte får skylden for å ha gjenopplivet punkrocken og sveipet verden over med megahiten "Pretty Fly (For A White Guy)" returnerer endelig til Norge.

The Offspring inntar Sentrum Scene 11. August, og vi kan glede oss til å høre høydepunktene fra deres omfattende katalog. Mest kjent er bandet kanskje for sine hits "Self Esteem", " Come Out And Play (Keep ‘Em Separated)", "The Kids Aren’t Alright" og "You’re Gonna Go Far, Kid".

-The Offspring har i tillegg til materialet som i sin tid etablerte bandet på den internasjonale livescenen, i de siste årene kommet med ny og minst like slagkraftig musikk. De er uten tvil en av de mest innflytelsesrike punkrock band gjennom tidene, forteller Mark Vaughan, ansvarlig arrangør i Friction.

Dexter Holland, Noodles, Greg K og Pete Prada utgjør The Offspring, og sammen har de spilt over 1100 konserter og solgt mer enn 40 millioner album over hele verden.
Albumet fra 1994, "Smash", står ved som det mest-selgende albumet utgitt på et selvstendig label, gjennom alle tider. Bandet er i disse tider tilbake i studio for å jobbe med nytt materiale som forventes å komme ut i løpet av 2015.

Billetter kommer for salg på billettservice.no torsdag 26. Mars, kl. 09:00

Hjemmeside
Facebook
Twitter
Youtube