EUROPE til Rockefeller (24/9)

EUROPE til Rockefeller (24/9)

Rockefeller – Torsdag 24. september

EUROPE

 

Europe_15_1.jpg

De legendariske hardrockerne hadde eventyrlig suksess på 80-tallet, og er selvsagt kjent for monsterhiten "The Final Countdown". De solgte millioner av plater, og turnérte verden rundt kontinuerlig i ti år. Tidlig på 90-tallet var de utslitte og tok en pause på ubestemt tid. Først i 2003 var de tilbake for fullt, og har siden gitt ut flere suksessfulle album.

Nå er de aktuelle med sitt tiende album "War of Kings", produsert av Dave Cobb (Rival Sons). Albumet består av elleve melodiske og hardtslående nye låter – med tydelige referanser til barndomshelter som Black Sabbath, Deep Purple og Led Zeppelin.

Europe består av: Joey Tempest, John Norum, John Levén, Mic Michaeli og Ian Haugland.

Billetter i salg fredag 27. mars kl. 09.00.

Bill. kr. 365,- + bill.avg. 18 år leg. Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133