EMBRIONAL – The Devil Inside

EMBRIONAL – The Devil Inside

Så var den her da. Andreskiva til det polske death metal bandet Embrional, et band jeg etter hvert liker veldig så godt.

Her får du smakfulle riff i forskjellig tempo som driver låtene framover. Noen av det mer ekstreme slaget mens andre er tunge og andre igjen litt mer komplekse. Du får en teknisk god trommis som imponerer og du får en sykt god vokal. Og låtene? Jo da, det er ikke noe galt med dem heller. Stor variasjon. Alt av godt polsk death metal merke.

For å ta en liten sammenligning på bandets to fullengdere: Denne gangen låter det mer polsk enn på førsteskiva. Et sted mellom det Vaderish-aktige og de mer tekniske greiene Decapitated holdt på med på sine første skiver kanskje. Men uten at de overraskende og geniale partiene bandet pøser på med lider av den grunn. Det er bare blitt enda bedre. En flott utvikling. Riktig vei.

Det er en herlig death metal pakke Embrional gir oss på «The Devil Inside». Rockefoten dukker opp uanmeldt, forsiktige headbanger-tendenser er uunngåelige, smilet sitter løst og jeg stopper ofte opp i det jeg gjør for og bare lytter til musikken. Det er ikke mange slike utgivelser i dag. Derfor får denne skiva full score. Fullt fortjent full score er det også. Kongeskive. Anbefales. Sterkt.

https://www.facebook.com/Embrional