Architects spiller på Rockefeller onsdag (4/3)

Architects spiller på Rockefeller onsdag (4/3)

Onsdag 04/03-2015 Oslo Rockefeller

 

 

 

ARCHITECTS
EVERY TIME I DIE
BLESSTHEFALL
COUNTERPARTS

 

 
Bill. kr. 270,- + bill.avg.

Dørene åpner kl. 19:00

18 år leg

 

 

Architects legger ut på sin største turné til nå. De er aktuelle med det kritikerroste albumet ”Lost Forever // Lost Together”. Albumet har bl.a. fått en femmer av NRK P3: ”Architects går i fotsporene til Bring Me The Horizon, og krydrer med In Flames-fengende refrenger. Moderne metal blir knapt bedre”. Bandet selv sier følgende om den forestående turnéen: “We’ll be doing everything we can to make sure these shows are the biggest and best Architects shows in our 10 year history. We can’t wait”. Med seg på turne, har de Every Time I Die, Blessthefall og Counterparts.