Monster Magnet spiller på Parkteatret i Oslo (22/2)

Monster Magnet spiller på Parkteatret i Oslo (22/2)

Søndag 22/02-2015 Oslo Parkteatret

 

 

 

MONSTER MAGNET
BOMBUS

 

 
Bill. kr. 370,- + bill.avg.

Dørene åpner kl. 19:00

18 år leg

 

Monster Magnet ble dannet av rock’n’roll-veteranen Dave Wyndorf i 1989 og har siden gitt ut hele ni album. 18. november kommer det tiende, «Milking The Stars: A Re-imagining Of Last Patrol», og millioner av fans venter i spenning. 22.februar er de norske fansene på Parkteatret i Oslo, hvor Monster Magnet spiller med svenske Bombus som support.

Monster Magnet har gjennom de siste 25 årene blitt et av de mest suksessrike og innflytelsesrike bandene i stonerrock-sjangeren. Gjennombruddet kom med albumet «Powertrip», som førte til turnering med band som Aerosmith, Metallica og Marilyn Manson. Med begeistring for metall, punk, space rock og psykedelia har de erobret verden med sin egen sjanger, og med singelen «Negasonic Teenage Warhead» på albumet «Dopes to Infinity» ble de internasjonale stjerner.

Bandet, som sier interessene deres er hypnose, selvbedrag og dukketeater, drar på med et skikkelig liveshow for sine fans. Med et helt nytt album er konserten i februar noe du ikke kan gå glipp av!