SPIDERGAWD – Tourniquet

SPIDERGAWD – Tourniquet

 
ETERNAL TERROR

Proudly presents the premiere stream of

 

SPIDERGAWD

"Tourniquet"

 

Taken from "Spidergawd II"

 

Released on January 16, 2015

 

Spidergawd, som begynte som en tilbakelent enhet blant vennene Per Borten, Rolf Martin Snustad, Kenneth Kapstad og Bent Sæther, viste seg raskt å bli langt mer enn planlagt.Debutalbumet ble en av de mestselgende vinylene i Norge i 2014 og det ble raskt klart at bandet var kommet for å bli.Utgivelsen ble etterfulgt av både nasjonale og internasjonale spillejobber. I tillegg til festivaljobber på blant annet Øya og Bukta forrige sommer, var Spidergawd special guest på europaturné med det Berlinbaserte hardrock-bandet Kadavar høsten 2014.

I januar 2015 gir kvartetten ut albumet Spidergawd II, med et enda mer raffinert og spisset uttrykk. Det limiterte førsteopplaget er allerede utsolgt.Selvprodusert og innspilt i vokalist Per Bortens eget studio på Ler i Trondheim i september 2014, inneholder albumet ni låter som har tatt lyden og egenarten et steg videre fra førsteplata. Bluesstilen er råere og mer aggressiv, lyden er fetere, og både arrangører og fans venter ivrig og utålmodig på en ny runde med rock’n’roll våren 2015.Spidergawd turnerer Norge i februar og Europa i mars.

Spidergawd_livebilde.jpeg
 
 

Tracklisting
1. … is all she says
2. Torniquet
3. Crossroads 
4. Fixing to die blues
5. Careulean Caribou
6. Get physical
7. Made from sin
8. Our time (slight return)
9. Sanctuary

Line-up
Per Borten
Kenneth Kapstad
Rolf Martin Snustad
Bent Sæther

 

https://www.facebook.com/spidergawd