GENITAL PUTREFACTION – Stworzony Przez Bogow

GENITAL PUTREFACTION – Stworzony Przez Bogow

Genital Putrefaction er et polsk death metal band, og dem er det en del av i Polen. Men dette bandet har i motsetning til de fleste av sine landsfrender valgt en mer svensk oldschool approach til sjangeren og stiller med nedstemte gitarer og null trigging. Me like.

Minner mye om tidligere Grave, Dismember og Entombed. Tekstene er i sin helhet på polsk, og det gir det hele bare litt mer undergrunnsfeeling. Noe krutt blir ikke oppfunnet her, men det låter kult og bra og skiva kan nok bli tatt fram igjen ved en senere anledning.

Skiva er egentlig utgitt i 2012, men er nå reutgitt og spredd ut over kloden av det polske selskapet Gruft Produktion. Dette er den andre derfra av to stykker som jeg har satt stor pris på, og det er vel det man kaller full uttelling.

https://www.facebook.com/g.putrefaction