VARIOUS ARTIST – Uprising 2

VARIOUS ARTIST – Uprising 2

Første gang jeg sjekket denne skiva, fant jeg ut at dette var en punksamling og la den i to-do bunken min. Nå var turen til anmeldelse av skiva kommet og etter en gjennomhøring fant jeg raskt ut at her var det mer enn bare punk. Hardcore, metal i flere varianter, elektronika, sludge og selvfølgelig litt pønk. Det var faktisk litt mindre punk enn hva jeg hadde ønsket og trodd og jeg ble vel egentlig litt skuffa. Hadde gledet meg til en aften med masse svensk punk jeg.

Musikkmessig blir dette veldig sprikende, men det er en grei måte å så spredd hva slags band Elitbolaget har å by på. Personlig skal jeg sjekke ut ett par av punkbanda og muligens tre eller fire av metalbanda. Har du lyst til å sjekke ut selv, så finner du alle låtene på selskapets Bandcampside

https://soundcloud.com/elitbolaget