Rival Sons til Sentrum Scene (12/4)

Rival Sons til Sentrum Scene (12/4)

Sentrum Scene – Søndag 12. april
RIVAL SONS

De spilte for utsolgt Rockefeller senest i november. Gutta vender tilbake i april – denne gangen er det selveste Sentrum Scene som står for tur!

Bluesrockerne fra Long Beach, California slo igjennom med andreplata "Pressure & Time" i 2011, og ble hyllet verden for den tøffeste rocken man hadde hørt på lang tid. Nå er bandet aktuelle med kritikerroste "Great Western Valkyrie". For dere uinnvidde – dette et must for fans av band som Led Zeppelin, Free, Bad Company, Deep Purple og The Doors etc.

Bandet har gjestet Rockefeller tre ganger tidligere, og spilte for utsolgt hus to ganger i 2012 og senest i november i år. Nå gjentar vi suksessen, denne gangen på Sentrum Scene – sikre deg billetter først som sist!

www.rivalsons.com

Billetter i salg torsdag 18. desember kl. 10.00.

Bill. kr. 350,- + bill.avg. 18 år leg. Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133