ELUVEITIE TIL TONS OF ROCK!

ELUVEITIE TIL TONS OF ROCK!


ELUVEITIE TIL TONS OF ROCK!

Folk metal har de siste par tiårene virkelig fått modnes, og blant hovedaktørene i sjangeren finner vi nå sveitsiske ELUVEITIE som til daglig opererer under vingene til metalflaggskipet Nuclear Blast. Det åtte mann store orkesteret benytter et vell av folkemusikkinstrumenter og -toner som sammen med tradisjonell metal skaper en unik sound og stemning. Fans i hele verden omfavner Eluveitie nærmest uten sidestykke, og bandet har allerede rukket å besøke Norge til stor jubel tidligere. Nå har turen kommet til Fredriksten Festning og Tons of Rock!

 

Sammen med navn som Twisted Sister, Seigmen, Opeth, Venom, Testament, Kreator, Dumdum Boys og mange fler skal de gjøre Tons of Rock 2015 til en rock- og metalfest som ikke bare tangererer, men også overgår årets suksessdebut.

 

Med 17 millioner treff på sin store hit Inis Mona viser det litt av potensialet og nedslagsfeltet til sveitserne.

https://www.youtube.com/watch?v=iijKLHCQw5o

 

For mer info, besøk oss på:

www.tonsofrock.no

www.facebook.com/tonsofrockfestival

www.twitter.com/tonsofrock

www.instagram.com/tonsofrock