ARMAGEDDON – Captivity & Devourment

ARMAGEDDON – Captivity & Devourment

Armageddon er det nye bandet til ex-Arch Enemy guitarist Chris Amott. Eller nytt og nytt! Det ble startet opp første gang som et prosjekt av Chris i 1997 og igjen fra 2000 til 2002 da bandet/prosjektet ble lagt på is. Nå som han har droppet ut av Arch Enemy har han igjen fått liv i Armageddon og sammen med fire helt nye medlemmer har han gitt ut en ny fullengder de har kalt «Captivity & Devourment». Stilen er sånn cirka melodiøs death metal, tidvis ikke så fryktelig langt unna samme gata som Arch Enemy. Litt mer progressivt og litt mer variert kanskje, men man hører hvor han har spilt de siste årene. Tempoet er litt roligere men musikken er hardere, soloene florerer ofte og vokalen er langt mer variert, brutal og rett og slett bedre enn hva begge damene i Arch Enemy noen gang har klart å levere. I tillegg er det noen clean vokalpartier levert av Mr Amott himself, og det krydrer bare skiva enda mer.

Jeg liker denne skiva godt. De velgjennomførte gitarsoloene og en god del av riffene og mye av låtene driver i gang rockefoten gang på gang og selv om jeg sitter her med litt hodepine etter en liten uke med influensa, tar jeg meg ofte i at jeg driver med litt headbanging. Nåh, headbanging er det vel ikke, men nikking….av den forsiktige sorten 😉 Det kan jeg vel innrømme.

Det er mange gode låter. Spesielt tittellåta er knall. Ingen av låtene er svake og her har virkelig Christopher Amott levert et godt stykke arbeid. Anbefales til alle musikkelskere.

https://www.facebook.com/armageddonbandofficial

http://www.listenable.net/