KRUGER – Adam and Steve

KRUGER – Adam and Steve

Sveitsiske Kruger har vært i studio og spilt inn sin femte fullengdere på 12 år. Det er nok en dose med en knallhard krysning av sludge metal og smådød rock’n’roll. Überenergisk vokal med flust av energiske riff og mer eller mindre slitsomme partier sammensatt til en suppe der du vil slite med å skille ingrediensene fra hverandre. Absolutt ingen easy-listening skive som setter seg i løpet av de første 24 timene. Denne trenger tid. Mye tid. Og enda da kan jeg ikke love at den har åpenbart seg for deg. Personlig har jeg slitt med den en uke og jeg innrømmer at jeg strever veldig med å skjønne greia med Kruger. Jeg vet det er mye bra som foregår. Jeg liker veldig mye av musikken. Det er flust med gromme partier som får i gang rockefoten. Men ut av det blå, dukker det opp mer melankolske ting før helvete igjen åpner seg fullstendig. Det er selvfølgelig enkelte ting her som er enklere og som setter seg mye raskere, men kink i nakken og øresus er foreløpig stort sett det eneste jeg har fått ut av «Adam and Steve». Kan nok hende jeg finner ut av det en gang. Jeg gir ingen garantier, men det kan skje. Forhåpentligvis skjønner alle andre dette bedre enn meg.

https://www.facebook.com/pages/Kruger-official/124642822544

http://www.listenable.net/