ANAAL NATHRAKH tilbake til Trondheim (8/11)

ANAAL NATHRAKH tilbake til Trondheim (8/11)

 

Årets kick-off konsert for Trondheim Metal Fest 2015 er klar! Denne gangen har de virkelig slått på stortromma og invitert tilbake britiske Anaal Nathrakh som leverte en forrykende konsert på festivalen i 2013. Bandet er høyaktuelle med sitt nye album "Desideratum" som kommer 28. oktober via Metal Blade Records og dette vil bli en av de aller første anledningene til å høre de nye låtene live! Kristiansundbandet The Sickening sørger for at alle blir gode og varme i "headbangernakken" før britene serverer oss en dødelig dose med kremen av ekstrem dødsmetall!

Lørdag 8. November @ Familien
Billetter: 160,- (+ avgift)
Aldersgrense: 20 år
NB! Tidlig konsertstart: 20:00
PS! KUN 200 BILLETTER TILGJENGELIG!

https://trondercore.hoopla.no/sales/anaal-nathrakh/