VILLAINY – Villainy I

VILLAINY – Villainy I

Skikkelig tøff old school thrash metal med en liten touch av det moderne og med moderne mener jeg god produksjon og lyd. Alt det andre er av beste gammelmerke. Her finnes ikke trigging eller annen form for juks. Alt er ekte. Det minner veldig om en bedre versjon av det gamle estlandske kult thrash metal bandet Must Missa. Og det gjør meg glad. Veldig glad.

Det vil si…starten og slutten på plata gjør meg glad. Det bandet holder på med i midtpartiet forstår jeg nada av. Hvorfor de går over fra å spille heftig herlig skitten old school thrash til og bare levere rolig kjedelig traumatisert søppel, er for meg en gåte. Det ødelegger ei forferdelig god skive og det ødelegger humøret mitt. Heldigvis går de tilbake til å spille skikkelig metal igjen på de siste låtene.

Jeg vil anbefale deler av denne skiva. Rammelet i midten unner jeg ingen og derfor kan det vel være like greit å laste ned de låtene man liker best i stedet for å kjøpe alt. Jeg kommer nok dessverre ikke til å ta frem denne humørjojoen mer, med mindre jeg blir glemsk og tar en runde i spilleren.

http://villainyofficial.bandcamp.com/

http://www.hammerheart.com/